Beoordelingen van De Braak Wereldkeuken Helmond

Recente recensies van De Braak Wereldkeuken Helmond

5 sterren na 70 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering (zelfs eerder dan verwacht werd), heerlijk 😋 echte aanrader

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Jorg, bedankt voor de complimenten, gr, Hong Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ..snelle bezorging en het eten was warm.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Bedankt voor Uw beoordeling! Wereldkeuken de Braak helmond

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend verzorgd, op tijd en zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Bedankt voor de complimenten!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van het lekkere eten echt een aanrader om daar iets te bestellen en wordt netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Joke, bedankt voor de complimenten!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snel bezorgd.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Debbie, bedankt voor de complimenten!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prachtig geregeld en het balkje van de komkommer is nu lekvrij, vele malen beter

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Fijn te horen dat het naar wens was geweest. Nogmaals bedankt voor de feedback! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Keurig klaargemaakt en op afgesproken tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Ben, bedankt voor de complimenten ! mvgr, Wereldkeuken de Braak Helmond

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de bezorging is altijd mooi op tijd en soms zelfs vroeger.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Bedankt voor Uw beoordeling!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.gord kwaliteit en top bezorging 👍

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste mevrouw de Bruin, bedankt voor de complimenten en hopelijk tot een volgend gelegenheid! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel wat afhalen deze keer. Stond netjes op afgesproken tijd klaar en was zoals we gewend zijn, weer lekker 😋

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen hier besteld Een echte aanrader

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt op afgesproken tijd bezorgd eten is warm en zoals altijd erg smakelijk en vers.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:fijn te horen dat he weer naar wens was!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker. Door bezorging op fiets ( vind ik kei goed) sommige dingen wat afgekoeld maar daar kom ik wel uit. Aanrader

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op tijd klaar , zeker een aanrader 👍

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de wokboxen geprobeerd: smaakten lekker en exact op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan ik 10/10 pkt. geven 😃

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten erg smaakvol, de service super en zou zeker weer bestellen! Ik heb wel een paar opmerkingen of verbeterpunten waarvan ik hoop dat het opgepakt wordt: - ik kon via de website voor afhalen alleen een tijdsslot van een half uur of later kiezen, maar op het afgesproken tijdstip stond mijn eten al klaar. Dan heb ik liever een belletje dat het sneller klaar is, dat het niet koud staat te worden (het was niet koud, maar echt super warm ook niet meer); - De verhouding tussen de rijst en de saus met groenten was een beetje 'off': te veel rijst tov de saus en groenten. En er zaten nogal grote stukken wortel in, niet erg lekker! Bij heel veel andere (wok) restaurants kan je bij het bestellen kiezen tussen de groenten die je wilt, en of je evt extra vlees/vis/groenten wilt toevoegen. Dat zou ik hier ook een toevoeging vinden. - In jullie restaurant staat bij de sauzen aangegeven of deze pittig zijn of niet, dat zou ik online ook wel graag willen zien ^^ Hoop dat jullie iets aa

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde. Meer dan voldoende en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd verzorgd en de sushi was even lekker als altijd.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service: snelle levering en erg lekker!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker gegeten. Snel bezorgd 👍🏼

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, op tijd klaar (ik had afgehaald ). Bestellen en betalen gaat makkelijk.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Debbie, bedankt voor je complimenten. gr, Hong

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten en de bezorging was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel goed te spreken over dit restaurant omdat de prijs kwaliteit goed in balans is.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Hoi Jorg, bedankt voor de complimenten! gr, Hong

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en gloeiend heet, het was iets later dan de bezorgtijd maar ze belden me netjes op dat het 10 minuutjes later er zou zijn,top service

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Monique, bedankt voor de complimenten! Team Wereldkeuken de Braak Helmond

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, ga vaker wat bestellen bij jullie.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Joke, bedankt voor de complimenten en tot snel! Team Wereldkeuken de Braak Helmond

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Sushi was goed, bami en gyoza ook erg lekker! Zeker aanrader.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen de bami is heel flauw,hijna geen smaak.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en snel geleverd. Heel netjes verzorgd... en het smaakte heerlijk...

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ongeveer een maand bestellen we bij de Braak wereldkeuken. De kwaliteit van het eten is consistent en goed en de bezorgtijden ontzettend snel. De 5 sterren meer dan waard!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk bezorgd. Lekkere sushi, goede prijs/kwaliteits verhouding. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De door mij bestelde producten waren zeer smakelijk, voor herhaling vatbaar.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan aangeven. Vriendelijke bezorger. Lekker eten, dus.,,,,, Alles naar wens. Prima !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klasse lekker en goed en op tijd bezorgd

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker goed warm en snelle bezorging was weer top thanks

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van de Braak gewend zijn, lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging het was heerlijk en nog goed warm goed verpakt

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gerecht met komkommer was helemaal leeg gelopen in het tasje, bakje sluit niet goed en dat was vorige keer ook al

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, smaakte goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd netjes op tijd bezorgd en was goed warm. Het smaakte heerlijk!!! Alles was erg goed van smaak en zelfs de gepaneerde garnalen (Butterfly's) waren erg krokant gebleven. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en kan dit iedereen aanraden!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Vlees van de bakplaat is een aanrader. Vooral de kip en ossenhaas. Vriendelijke bezorger en op tijd.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit! Warm! Helemaal niks op aan te merken. Zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect, mooi op tijd en lekker warm

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Hennie, bedankt voor de complimenten. wereldkeuken de braak helmond

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaak geweest met eten in het restaurant. nu voor de eerste maal afgehaald en dit beviel mij heel erg goed. eten was goed warm en smaakte lekker. ik hoop dat de afhaal mogelijkheid een blijvertje is. Want dan kom ik nog regelmatig een wokgerecht halen.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Jacky, bedankt voor de complimenten! Het afhalen en bezorgen blijven we voorlopig nog doen. Wereldkeuken de Braak Helmond

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het was heerlijk!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Lieke, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel goed verzorgd, we genoten van het heerlijke eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Dine, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, warm wat warm moet zijn en koel wat koel moet zijn. Heldere website, aanrader!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Moniek, fijn te horen dat de bestelling naar wens aangekomen is. Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Porties zijn voldoende tot veel. 1 portie soep kan makkelijk over 2 personen verdeeld worden. Eten smaakt hetzelfde als in het restaurant. Erg lekker en betaalbaar! Enige nadeel is dat je bij een wokgerecht alleen kunt kiezen uit nasi of bami en de soort saus. De groenten kun je niet zelf uitkiezen.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste familie van Cuijk, bedankt voor de complimenten. mocht U een voorkeur voor een bepaald soort groenten hebben, of juist niet(allergie), kunt U dit altijd aangeven. Wereldkeuken de Braak helmond

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

fijn dat jullie weer open zijn en we weer heerlijk kunnen komen eten. nadat we een bestelling geplaats hadden om op te halen, stond het op tijd klaar en hebben we thuis heerlijk gegeten , dit is een aanrader. succes en tot ziens.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Schaal sushi besteld, tijd aan gegeven om op te halen. Stond precies op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Site is goed overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Hanny, bedankt voor de complimenten. Wereldkeuken de Braak Helmond

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was perfect

Reactie van De Braak Wereldkeuken:bedankt voor de complimenten. wereldkeuken de braak helmond

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. We hebben genoten. Het was super goed verzorgd en het bezorgen ging ook prima.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste mevrouw Baan, bedankt voor de mooie woorden. wereldkeuken de braak helmond

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van een heerlijke poké bowl!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Anna, bedankt voor de complimenten! wereldkeuken de braak helmond

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Mayra, bedankt voor de beoordeling. wereldkeuken de braak helmond

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader !! Ontzettend lekker eten !! De eerste keer maar zeer zeker niet de laatste keer!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Jenny, bedankt voor de mooie woorden. tot snel! wereldkeuken de braak Helmond

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten snel service😁👍🏻👍🏻👏👏

Reactie van De Braak Wereldkeuken:bedankt voor de complimenten. wereldkeuken de braak helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was héérlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Henk, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de braak helmond

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating