Facebook Instagram

Beoordelingen van De Braak Wereldkeuken Helmond

Recente recensies van De Braak Wereldkeuken Helmond

5 sterren na 283 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals ik gewend ben, prima voor elkaar en op de klok af bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker goede hoeveelheid vlotte service dit is onze mening over deze bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had even moeite met de app en belde naar het restaurant en werd super vriendelijk te woord gestaan. Het service en levering en het eten zij allemaal super goed. Dankjewel jullie allemaal bik wereldkeuken De Braak!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maaltijden waren goed verzorgd garnalen wat minder vind het jammer dat je boven de 25 euro moet bestellen als 1 persoon

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ongeveer een jaar bestellen wij bij u ons eten aangezien wij tot nu erg tevreden zijn. Helaas was deze bestelling echt een teleurstelling en absoluut niet wat wij gewend zijn. Bij het uitpakken was de saus van de kipkerrie over de andere bakken heen gelekt: een vettige kliederboel. (Wij hadden voor bezorging gekozen: mogelijk is de bestelling omgevallen?) De nasi was droog en hard De babi pangang was ook erg droog met nagenoeg geen saus Wij kregen bijna het idee dat dit het eten van de dag ervoor was. Waar wij normaal gesproken nog graag een tweede keer opscheppen, was dat deze keer niet het geval. Jammer en zoals ik aangaf: niet wat wij van u gewend zijn.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers en warm

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en lekker nog heel heet bij bezorging. Zeker aan te raden.๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vooral de rijst was lekker Bedankt Aki

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker, altijd goede service, Altijd tevreden.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ook vandaag was het eten top. Zoals altijd geweldig.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere maaltijden!! Mijn favoriet is de wok box, sushi en de grill. Erg goed verzorgd en voor een redelijke prijs thuisbezorgd!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel geleverd. Eten was goed warm en voldoende. En het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Houd zich niet aan de gewenste bezorgtijd . Mijn feestje moest ik wel even omgooien omdat het 30 minuten te vroeg werd bezorgd. Dat bleek lastig voor mijn gasten te zijn. Haal die mogelijkheid om op een bepaalde tijd je bestelling te krijgen van de website af als je als bedrijf daar niet aan kan voldoen.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Eten lekker en warm

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu c Was meer als voldoende, van goede kwaliteit. Bezorging snel en op tijd , bezorgster vriendelijk en netjes. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer super lekker, en natuurlijk op tijd, zoals altijd.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is voortreffelijk, de bezorging op tijd en keurig.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en ontzettend lekker eten.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima verzorgd. We hebben weer genoten.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ruim voldoende en lekker. Super snelle bezorging ook

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, prima op tijd en producten tot tevredenheid. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker goed warm, optijd de bestelling afgeleverd wat wil je nog meer.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compensatie gekregen nav vorige bestelling, super goed geregeld en snel afgehandeld. Deze keer weer lekker en kwaliteit zoals we gewend zijn! Top service

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goede service. Eten goed warm bij aflevering. Het was weer heerlijk

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden dat we zo lekker Chinees gegeten hebben qua afhaal/bezorging Ruime porties alles nog gewoon goed warm en super lekker Dikke 10 dus ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en constante kwaliteit eten. Bezorging is altijd netjes op tijd, vandaag zelfs ruim voor de beloofde tijd! Altijd ruim voldoende tegen een zeer redelijke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Eten was lekker en warm. Bezorger 10 min. eerder (geen probleem) & vriendelijk. Voor herhaling vatbaar

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend zoals altijd!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer fantastisch

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn we altijd heel tevreden, maar dit keer was de sushi erg droog, de ossenhaas taai en hebben we allebei flinke buikpijn gekregen vannacht

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd, goed warm en erg lekker

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alles op de juiste temperatuur. Top bezorging

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een menu met daarnaast nog enkele losse hapjes. Erg lekker gegeten en een Super snelle bezorging waardoor alles lekker warm was. Zeker een aanrader !!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect. Goed op tijd en vriendelijk. Om fooi vragen vinden wij onbeleefd, maar de volgende keer krijgen ze het wel. Dit was de eerste keer dat we bestelde en alles was goed warm en goed verpakt. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed! zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker zo als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super weer en erg lief dat ze er een bakje gratis toetjes erbij hadden gedaan met een briefje erop ( fijne Moederdag )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker eten. Goed warm en we krijgen altijd veel. Toppers zijn jullie. Wij als vaste klant bestellen regelmatig bij jullie.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het heeeeerlijk. Het kwam op tijd. Was goed warm. Ook was het niet te zout wat meestal wel het geval is met chinees eten. Zodat de japanse sojasaus het heerlijk afmaakte. We gaan zeker vaker bestellen. Ik had de vegetarische wokgerecht. En de zeewier salade. De volgende keer weer een vegetarisch gerecht. Ik hoop dat er meer keuze in komt.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en weer super lekker. TOP

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en mooi optijd.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Bezorging is altijd snel en zeer correct. We hebben nu al regelmatig besteld. Hopelijk gaan ze door met bezorging als de restaurants straks weer open mogen.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Zowel het menu als de sushi. Weer keurig op tijd bezorgd.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk, niets aan toe te voegen!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker... Iedereen heeft lekker gegeten. Smaak, hoeveelheid en liefde in het eten. Jammer dat we nog steeds niet uiteten mogen gaan.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verzorgd, en precies op tijd, en super lekker.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Ook top dat je de status van je bestelling kunt volgen in de mail!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam wat later binnen. Niet compleet. Contact gezocht maar geen reactie. Al 2e keer dat er iets bij de order mis gaat. Vrees dat ik toch op zoek moet naar andere sushi, erg jammer want is wel altijd lekker.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al was de levering wat verlaat, maakte niets uit op voor de producten deze waren nog warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed warm. Alleen 25 minuten vroeger dan het opgegeven tijdstip.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor mij de eerste keer dat ik het eten thuis liet bezorgen, maar moet zeggen het was erg lekker goed warm,en mooi op tijd bezorgd. Voor mij een 10.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, al om 13 uur besteld voor 18 uur, toch nog een kwartier te laat. Waarschijnlijk wegens Paasdrukte, want zijn normaal altijd ruim op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima! Leuk dat er ook een Paaspresentje bij zat.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd was het eten heerlijk, ruim voldoende en precies op tijd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen was 1 erg klein doosje sambal wel summier. Verder was alles uitstekend geregeld via mails en het eten was erg lekker ; voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijke sushi

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, en supersnel thuisbezorgd!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Al vaker hier besteld. Levering is altijd op tijd zoals afgesproken. En als het later is bellen ze ook nog dat het wat later komt. ๐Ÿ‘

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, dus voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Snelle levering. Alles goed warm. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, goed warm en het was heerlijk! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd. Punctualiteit staat blijkbaar hoog in het vaandel. Eten was ook weer prima in order!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks op aan te merken.het was heerlijk

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Service TOP!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heel erg lekker en goed warm. TOP

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld en altijd zeer snel bezorgt en van zeer goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer zo als altijd super lekker.๐Ÿ‘๐Ÿป

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer perfect. Wij als vaste klant bestellen hier altijd. Super lekker en het eten is goed warm. De sushi was ook weer top.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Super op tijd en alles lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zeg. Lekker eten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Vooral de ossenhaas puntjes van de plaat waren heerlijk. Zoals altijd stipt op tijd geleverd.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten lekker vers en goed van smaak .goed warm en op tijd bezorgd. echte aanrader .aanwinst voor Helmond . Gaan we zeker vaker doen .

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste frank en Ciska, bedankt voor jullie mooie beoordeling! gr, Hong, Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker zoals altijd en snelle bezorging nog voordat ze eigelijk zouden komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was niet helemaal zeker over de gerechten die ik wou bestellen en had eerst naar het restaurant gebeld. Ik werd super vriendelijk geholpen en krijgt advies over mijn bestelling. Zeer vriendelijke dienst en lekkere eten. Dankjewel!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer ontzettend lekker

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd geweldig en voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd prima eten. Ongelooflijk dat De Braak iedere bestelling exact op de afgesproken tijd aflevert. Dit ken ik van geen enkel ander bedrijf! Pluim...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Op tijd bezorgd en nog goed warm.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker. Top ๐Ÿ‘

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk ๐Ÿคค

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en overheerlijk!!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en het eten is geweldig

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten,

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en weer mooi optijd bezorgd

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker, nog bedankt voor de gebakken banaan.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heerlijk, ook goed warm๐Ÿ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van alles. Heerlijke gerechten van de plaat. Verjaardag vieren anders dan anders, maar zeker niet minder genoten ๐Ÿ˜€

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer fantastisch, was goed verpakt en nog goed heet en smaakte zoals altijd heerlijk.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, zowel de smaak als de bezorging

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

TOP. kan er echt niks anders van maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed had alleen wat warmer gemogen

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vroeg om geen groente bij de wokgerechten te doen. Eenmaal thuis aangekomen zat er toch groente in me wok. Dit was een tegenvaller

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk goeie prijs kwaliteit super lekker

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was stipt op tijd klaar, eten was heel lekker en was ook nog is goedkoop. 5 sterren waard

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, vond persoonlijk wel nasi en bami wat flauw maar babipangang van goede en lekkere kwaliteit.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker gegeten. We hebben het opgehaald en dat ging heel snel (20/25 min van via website bestellen naar oppikken)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nassi met wortel en doperwtjes: niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit sushi en kinderen vonden chinees ook lekker.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten!! En snelle bezorging

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden menu D besteld dit was voor 4 personen, maar het was te weinig voor iedereen. Het smaakte erg lekker alleen zou dit eerder voor 3 dan voor 4 personen zijn. Volgende keer halen we toch maar weer bij Kota Radja! Groetjes Petrie

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was lekker

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

niet veel woorden nodig, ioo procent. Aanrader voor iedereen, prijs kwaliteit perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren sushi besteld altijd goede kwaliteit, deze keer zijn we er met drie personen ziek van geweest dat is wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk afgehaald vers en warm en zoals gewoonlijk vriendelijk. We moeten deze horeca blijven steunen nu!!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en op tijd geleverd

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaak bij jullie wezen eten, maar hebben nu pas voor het eerst besteld. Het eten was perfect, de bezorging was zelfs iets eerder dan afgesproken was. En het eten was echt nog goed warm/heet toen het op tafel stond. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Het was super!!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten kwam perfect op tijd! Graag zien we nog meer andere soorten sushi op het menu. Voor de rest niks aan te merken! ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals alle voorgaande keren, prima op tijd en smaakvol. Dus voor herhaling vatbaar!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel. Op tijd afgeleverd, en nog goed warm.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk zoals altijd,hoop dat ze gauw weer opengaan

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel en goed eten. Erg tevreden

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker lekker!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Maar als je een tijdstip in kunt vullen voor hoelaat bezorgen en ze komen dan bijna 1 uur te laat. Niet blij mee! Daarnaast word er bij de betaling gevraagd om fooi, die geef ik pas als ik ergens tevreden mee ben. Dat zijn wij dus niet. Ik begrijp dat het druk kan zijn, maar als mensen om 14.00u al een bestelling plaatsen voor een bepaald tijdstip en je kunt daaraan niet voldoen, moet je het ook niet aanbieden! Maar de kwaliteit en de hoeveelheid van het eten was goed!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Perfect :)

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en het eten was nog zeer warm, ook was de kwaliteit zeer goed. Voor herhaling vatbaar.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon heerlijk

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten. Zeer snel bezorgd, ontzettend warm en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top zoals altijd vriendelijke bezorging bedankt voor het leuke presentje

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alles was meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de sushi. ๐Ÿ‘๐Ÿผ Goede kwaliteit!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer een bestelling geplaatst. En het was weer overheerlijk. En op de afgesproken tijd bezorgd. Top

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling was goed warm en stipt optijd geleverd. Top!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Alles wat warm moet zijn was warm. Sushi was lekker vers

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk zoals altijd

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en smaakte heerlijk.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Er lekker. Goede proporties. Juiste prijs kwaliteit kwantiteit.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En heel snel thuis bezorgd.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk lekker warm en de hoeveelheid was ook goed en mijn man was jarig heeft hij een kadootje gekregen nog bedankt

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd precies op tijd. Het eten was weer prima en ook goed warm. Tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten eten was er binnen de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bestelling was er snel..

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, en op tijd bezorgd, in deze corona tijd een hele goede oplossing, hebben heerlijk gesmuld op pakjesavond

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten. Fantastisch echt een aanrader.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was (standaard) goed. Een beetje simpel, nasi had weinig smaak, maar de sushi was prima. Service is prima. Binnen 20 minuten geleverd en ook gratis en met korting.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm. De biefstukpuntjes waren taai en niet te eten. Heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was kei lekker niks op aan te merken ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top! Is zeker een aanrader,tot de volgende keer!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom alles perfect. Niks op aan te merken. Alles lekker warm en mooi op tijd afgeleverd.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon goede kwaliteit, goede temperatuur alleen de mini loempiaโ€™s konden iets knapperiger

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijk eten, en nog goed warm.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was de Sushi erg lekker. Net zoals de tomatensoep. We hebben genoten.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Leonie, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super prijs, heerlijk eten van zeer goede kwaliteit. Nette bezorgers keurig op tijd.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Nicolle, bedankt voor je recensie en de complimenten! gr, Hong Wereldkeuken de Braak Helmond

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en snel bezorgd top

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Anouk, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Mandy, bedankt voor je beoordeling! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, het eten was nog bloedheet en bezorging was snel.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste inge, Bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de braak helmond

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was voor ons de eerste keer dat we online bestelde, maar wij zijn honderd procent tevreden. We hadden onze bedenkingen, ja is het eten nog wel warm bij levering, smaak het even goed, moeten we niet uren wachten. Nee alles is heel goed geregeld en voor herhaling vatbaar. Een dikke 10 voor de wok wereld keuken de braak. Een tevreden klant.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Toon, bedankt voor de bestelling en de complimenten! gr, Hong Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima weer!! Het zou leuk zijn als we weer echt kunnen komen eten, maar tot die tijd is de afhaal (of thuisbezorging) een goed alternatief.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker van smaak ...temperatuur ook prima

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Wok doos was supergoed gevuld en heerlijk van smaak. Gegrilde zalm was net zo lekker als in het restaurant. Een echte aanrader om af te halen/laten bezorgen.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Yfke, Bedankt voor de mooie woorden en hopelijk smaakt het vandaag wederom goed! Gr, Wereldkeuken de Beaak Helmond

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld, heerlijk eten! Super snelle en vriendelijke bezorging. Zeker niet de laatste keer geweest.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:beste Nathalie, Bedankt voor de complimenten e tit snel! Gr, Wereldkeuken de Braak Gelmind

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feest om bij de Braak te eten en te bestellen. Eigenlijk niks te klagen over kwaliteit en bezorging.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Japa, Fijn te horen dat je tevreden bent over onze keuken. Hopelijk tot snel! Mvgr, Wereldkeuken de Braak Helmond

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, goed van smaak en nog heerlijk warm. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch de sushiboxen. Ik weet waar ik ga bestellen met de kerst

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en op tijd , alleen vind ik wel dat er maar weinig verschillende gerechten bij het menu zat , voor bijna 42 euro had ik er wel meer van verwacht omdat als we normaal komen eten we uit alles kunnen kiezen en dat er dan ook drinken bij zit

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food is tasty and excellent!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gisteren voor de eerste keer eten besteld. En wat hebben we genoten van alles. Snelle service en alles was nog heet toen het bezorgt werd. Super, dit gaan we zeker vaker doen :0)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mensen van de klok, levering was exact op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten , alles heerlijk bereid en snel geleverd ook goed warm door de goeie verpakking. Dit is al de vierde keer topkwaliteit.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker en de wokbox ook! Zeker voor herhaling vatbaar๐Ÿ‘

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk! Super kwaliteit en snel en loeiheet geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi erg lekker en snelle levering.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker. 1 minpuntje is dat je de sojasaus en wasabi los bij moet bestellen bij een sushi box.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, leuk om de gerechten ook thuis te kunnen eten. We kijken echter uit naar de datum dat we weer langs kunnen komen.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en super lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering (zelfs eerder dan verwacht werd), heerlijk ๐Ÿ˜‹ echte aanrader

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Jorg, bedankt voor de complimenten, gr, Hong Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ..snelle bezorging en het eten was warm.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Bedankt voor Uw beoordeling! Wereldkeuken de Braak helmond

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend verzorgd, op tijd en zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Bedankt voor de complimenten!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van het lekkere eten echt een aanrader om daar iets te bestellen en wordt netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Joke, bedankt voor de complimenten!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snel bezorgd.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Debbie, bedankt voor de complimenten!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prachtig geregeld en het balkje van de komkommer is nu lekvrij, vele malen beter

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Fijn te horen dat het naar wens was geweest. Nogmaals bedankt voor de feedback! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Keurig klaargemaakt en op afgesproken tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Ben, bedankt voor de complimenten ! mvgr, Wereldkeuken de Braak Helmond

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de bezorging is altijd mooi op tijd en soms zelfs vroeger.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Bedankt voor Uw beoordeling!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.gord kwaliteit en top bezorging ๐Ÿ‘

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste mevrouw de Bruin, bedankt voor de complimenten en hopelijk tot een volgend gelegenheid! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel wat afhalen deze keer. Stond netjes op afgesproken tijd klaar en was zoals we gewend zijn, weer lekker ๐Ÿ˜‹

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen hier besteld Een echte aanrader

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt op afgesproken tijd bezorgd eten is warm en zoals altijd erg smakelijk en vers.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:fijn te horen dat he weer naar wens was!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker. Door bezorging op fiets ( vind ik kei goed) sommige dingen wat afgekoeld maar daar kom ik wel uit. Aanrader

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op tijd klaar , zeker een aanrader ๐Ÿ‘

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de wokboxen geprobeerd: smaakten lekker en exact op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan ik 10/10 pkt. geven ๐Ÿ˜ƒ

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten erg smaakvol, de service super en zou zeker weer bestellen! Ik heb wel een paar opmerkingen of verbeterpunten waarvan ik hoop dat het opgepakt wordt: - ik kon via de website voor afhalen alleen een tijdsslot van een half uur of later kiezen, maar op het afgesproken tijdstip stond mijn eten al klaar. Dan heb ik liever een belletje dat het sneller klaar is, dat het niet koud staat te worden (het was niet koud, maar echt super warm ook niet meer); - De verhouding tussen de rijst en de saus met groenten was een beetje 'off': te veel rijst tov de saus en groenten. En er zaten nogal grote stukken wortel in, niet erg lekker! Bij heel veel andere (wok) restaurants kan je bij het bestellen kiezen tussen de groenten die je wilt, en of je evt extra vlees/vis/groenten wilt toevoegen. Dat zou ik hier ook een toevoeging vinden. - In jullie restaurant staat bij de sauzen aangegeven of deze pittig zijn of niet, dat zou ik online ook wel graag willen zien ^^ Hoop dat jullie iets aa

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde. Meer dan voldoende en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd verzorgd en de sushi was even lekker als altijd.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service: snelle levering en erg lekker!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker gegeten. Snel bezorgd ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, op tijd klaar (ik had afgehaald ). Bestellen en betalen gaat makkelijk.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Debbie, bedankt voor je complimenten. gr, Hong

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten en de bezorging was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel goed te spreken over dit restaurant omdat de prijs kwaliteit goed in balans is.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Hoi Jorg, bedankt voor de complimenten! gr, Hong

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en gloeiend heet, het was iets later dan de bezorgtijd maar ze belden me netjes op dat het 10 minuutjes later er zou zijn,top service

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Monique, bedankt voor de complimenten! Team Wereldkeuken de Braak Helmond

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, ga vaker wat bestellen bij jullie.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Joke, bedankt voor de complimenten en tot snel! Team Wereldkeuken de Braak Helmond

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Sushi was goed, bami en gyoza ook erg lekker! Zeker aanrader.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen de bami is heel flauw,hijna geen smaak.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en snel geleverd. Heel netjes verzorgd... en het smaakte heerlijk...

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ongeveer een maand bestellen we bij de Braak wereldkeuken. De kwaliteit van het eten is consistent en goed en de bezorgtijden ontzettend snel. De 5 sterren meer dan waard!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk bezorgd. Lekkere sushi, goede prijs/kwaliteits verhouding. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De door mij bestelde producten waren zeer smakelijk, voor herhaling vatbaar.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan aangeven. Vriendelijke bezorger. Lekker eten, dus.,,,,, Alles naar wens. Prima !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klasse lekker en goed en op tijd bezorgd

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker goed warm en snelle bezorging was weer top thanks

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van de Braak gewend zijn, lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging het was heerlijk en nog goed warm goed verpakt

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gerecht met komkommer was helemaal leeg gelopen in het tasje, bakje sluit niet goed en dat was vorige keer ook al

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, smaakte goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd netjes op tijd bezorgd en was goed warm. Het smaakte heerlijk!!! Alles was erg goed van smaak en zelfs de gepaneerde garnalen (Butterfly's) waren erg krokant gebleven. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en kan dit iedereen aanraden!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Vlees van de bakplaat is een aanrader. Vooral de kip en ossenhaas. Vriendelijke bezorger en op tijd.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit! Warm! Helemaal niks op aan te merken. Zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect, mooi op tijd en lekker warm

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Hennie, bedankt voor de complimenten. wereldkeuken de braak helmond

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaak geweest met eten in het restaurant. nu voor de eerste maal afgehaald en dit beviel mij heel erg goed. eten was goed warm en smaakte lekker. ik hoop dat de afhaal mogelijkheid een blijvertje is. Want dan kom ik nog regelmatig een wokgerecht halen.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Jacky, bedankt voor de complimenten! Het afhalen en bezorgen blijven we voorlopig nog doen. Wereldkeuken de Braak Helmond

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het was heerlijk!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Lieke, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel goed verzorgd, we genoten van het heerlijke eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Dine, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de Braak Helmond

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, warm wat warm moet zijn en koel wat koel moet zijn. Heldere website, aanrader!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Moniek, fijn te horen dat de bestelling naar wens aangekomen is. Wereldkeuken de Braak Helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Porties zijn voldoende tot veel. 1 portie soep kan makkelijk over 2 personen verdeeld worden. Eten smaakt hetzelfde als in het restaurant. Erg lekker en betaalbaar! Enige nadeel is dat je bij een wokgerecht alleen kunt kiezen uit nasi of bami en de soort saus. De groenten kun je niet zelf uitkiezen.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste familie van Cuijk, bedankt voor de complimenten. mocht U een voorkeur voor een bepaald soort groenten hebben, of juist niet(allergie), kunt U dit altijd aangeven. Wereldkeuken de Braak helmond

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

fijn dat jullie weer open zijn en we weer heerlijk kunnen komen eten. nadat we een bestelling geplaats hadden om op te halen, stond het op tijd klaar en hebben we thuis heerlijk gegeten , dit is een aanrader. succes en tot ziens.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Schaal sushi besteld, tijd aan gegeven om op te halen. Stond precies op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Site is goed overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Hanny, bedankt voor de complimenten. Wereldkeuken de Braak Helmond

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was perfect

Reactie van De Braak Wereldkeuken:bedankt voor de complimenten. wereldkeuken de braak helmond

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. We hebben genoten. Het was super goed verzorgd en het bezorgen ging ook prima.

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste mevrouw Baan, bedankt voor de mooie woorden. wereldkeuken de braak helmond

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van een heerlijke pokรฉ bowl!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Anna, bedankt voor de complimenten! wereldkeuken de braak helmond

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Mayra, bedankt voor de beoordeling. wereldkeuken de braak helmond

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader !! Ontzettend lekker eten !! De eerste keer maar zeer zeker niet de laatste keer!

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Jenny, bedankt voor de mooie woorden. tot snel! wereldkeuken de braak Helmond

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten snel service๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van De Braak Wereldkeuken:bedankt voor de complimenten. wereldkeuken de braak helmond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was hรฉรฉrlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Braak Wereldkeuken:Beste Henk, bedankt voor de complimenten! Wereldkeuken de braak helmond

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating